INREDNINGSTJÄNSTER

Det är lätt att bli hemmablind och inte se bostadens alla möjligheter, när jag inreder en bostad strävar jag alltid efter att tillgodo se kundens behov och önskemål ”

IMG_9713

_MG_2949

Inspirationsmöte.Ett inspirationsmöte för att komma igång och få hjälp på traven då kunderna själva vill inreda hemmet. Vi tar en rundtur i hemmet och jag bildar mig en uppfattning om vilka som bor i hemmet och vilka funktioner som behövs. Vi går därefter vidare med inspirationsbilder och tips gällande färgsättning, ljussättning och material.  2000:-

Inreda: Det finns mycket man kan tänkas behöva hjälp med, det kan vara endast färgsättning, möbleringsförslag eller något större som att vilja ha hjälp med ett helt rum eller hitta den röda tråden genom hela bostaden. Jag är med från början till slut. (700:- Tim)

Nätbaserad hjälp: För dig som bor långt bort men ändå vill anlita mig så erbjuder jag en nätbaserad tjänst. Här sker all kontakt via telefon och mail. Jag ställer frågor och får all information jag kan tänkas behöva, samt att kunden skickar bilder på det/de rum som de behöver hjälp med. Här kan jag hjälpa kunderna med Moodbords, planritningar med förslag på möbleringar, produktlistor där kunderna får information och produkterna, var någonstans man kan köpa dem osv. ( 700:-/Tim)