HOMESTYLINGTJÄNSTER

img_5091
VISA BOSTADEN FRÅN DESS BÄSTA SIDA INFÖR FÖRSÄLJNINGEN.

Första intrycket av en bostad kan vara väldigt avgörande. När en spekulant kliver in i hallen skall dem redan här känna sig välkomna och få en känsla av att detta kan vara deras blivande hem. Med mina kunskaper och erfarenheter kan jag hjälpa att skapa en mer tilltalande miljö  och optimerar förutsättningarna för ett lyckat försäljningsresultat.

Genom att framhäva bostadens fördelar och potentiella möjligheter samt rensa bort, flytta om och minimera det personliga intrycket i bostaden hjälper det kunden att exponera sin bostad från sin mest säljmässiga sida.


KOSTNADEN FÖR HOMESTYLING ÄR AVDRAGSGILL VID FÖRSÄLJNING, MER OM DETTA KAN NI LÄSA PÅ SKATTEVERKET.SE UNDER KATEGORIN ”FASTIGHET OCH BOSTAD”


Homestylingtjänster:

Konsultation: Här går jag och kunden tillsammans igenom bostaden rum för rum, jag kommer med råd och förslag på förbättringar för att lyfta fram det bästa i kundens bostad så att bostaden visas på ett mer försäljbart sätt. Kunden får en checklista på generella råd och ansvarar själv för utförandet. (Ca:1-2tim 2000:-)

Styling liten: Vid styling liten arbetar jag huvudsakligen med bostadens befintliga möbler och inredning. Inredning som jag inte tycker behövs plockas tillfälligt bort och ibland kan möbler behövas tas bort för att ge mer rymd och luft i rummet. Jag kompletterar med enklare rekvisita så som belysning, tavlor, textilier, snittblommor och lite detaljer som kan tänkas behövas. 

Styling mellan:  Även här utgår jag från bostadens befintliga möblemang och inredning, Jag kompletterar sedan hemmet med en del medtagna möbler och större mängd tänkbara inredningsdetaljer som kan komma att behövas. 

Styling stor: Här stylar jag en tom bostad med enbart medtagen inredning och möbler. 

Kontakta mig så bokar vi in ett kostnadsfritt Offertmöte.

PRINT_2017.05.16_Sommita_Kil_19

IMG_2119

IMG_1725