Första intrycket av en bostad kan vara väldigt avgörande. När en spekulant kliver in i hallen skall dem redan här känna sig välkomna och få en känsla av att detta kan vara deras blivande hem. Med våra kunskaper och många års erfarenheter kan jag hjälpa att skapa en mer tilltalande miljö som optimerar förutsättningarna för ett lyckat försäljningsresultat.

Genom att framhäva bostadens fördelar och potentiella möjligheter samt rensa bort, flytta om och minimera det personliga intrycket i bostaden hjälper det kunden att exponera sin bostad från sin mest säljmässiga sida.

 


KOSTNADEN FÖR HOMESTYLING ÄR AVDRAGSGILL VID FÖRSÄLJNING, MER OM DETTA KAN NI LÄSA PÅ SKATTEVERKET.SE UNDER KATEGORIN ”FASTIGHET OCH BOSTAD”


HOMESTYLING TJÄNSTER

KONSULTATION/RÅDGIVNING
Här går jag och kunden tillsammans igenom bostaden rum för rum, jag kommer med råd och förslag på förbättringar för att lyfta fram det bästa i kundens bostad så att bostaden visas på ett mer försäljbart sätt. Kunden får en checklista på generella råd och ansvarar själv för utförandet. (Ca:1-2tim 2000:-)

FOTOSTYLING
Här får du hjälp med den sista slutfinishen inför fotograferingen. Detta sker i samband med fotograferingen. Jag arbetar huvudsakligen med den befintliga inredningen och kompletterar med medtagen rekvisita. All medtagen inredning tas bort efter fotograferingen. (Pris enligt offert).

ACCESSOARSTYLING
Här utgår jag från bostadens befintliga möblemang och inredning.
Jag kompletterar med medtagna smakfulla accessoarer, mindre möbler, textillier, tavlor, växter m.m. Stylingen ska framhäva bostadens potential och möjligheter på bästa sätt så helhetsintrycket av bostaden höjs. Den inredning företaget placerar i bostaden kvarstår i 6 veckor. (Pris: enligt offert)

FULLMÖBLERING
Komplett styling inför försäljning av en tom bostad. Stylisten besöker bostaden och analyserar därefter vilken målgrupp bostaden i första hand ska vända sig till. Sedan stylas bostaden upp för att nå sin maximala potential. Alla möbler och inredning kvarstår i 6 veckor. (Pris enligt offert)

KONTAKTA OSS FÖR ETT KOSTNADSFRITT OFFERTMÖTE frida@interiorbyfrida.se 0736503069

frida@interiorbyfrida.se / 0736503069 / Karlstad / Värmland /Sverige